Free in Cluj

Zilele Mănășturului #6


Ajuns la a 6-a ediție, Zilele Mănășturului este primul festival comunitar dedicat unui cartier și nevoilor sale. Evenimentul pregătește o mulțime de ateliere pentru cei mici și cei mari, expoziții și concerte. Hai între 18 și 20 mai La Terenuri pentru un weekend special în cartier!

Rapsodia Copiilor


Vineri, 18 mai, la ora 18:00 în Piața Unirii va avea loc cel mai mare concert din lume pentru orchestră și tuburi de percuție, creat de 1000 de elevi din 21 de școli clujene!

Atelier C | Pictură pe ceramică


La Ceramic Cafe mergi orcând pentru cafea, dar să treci pe la ei și când organizează un atelier! Cum ar fi cel de pictură pe ceramică, organizat în fiecare duminică.

ARTdealul - Film în aer liber


Evenimentele în aer liber sunt mereu foarte mișto, nu? Atunci hai pe 18 mai în Parcul Central cu cei mici să vă bucurați de proiecția filmului Berzele (dublat în limba română).

CRUD


CRUD este un spectacol care vorbește într-o manieră modernă despre trăirile tinerilor din România ultimilor 100 de ani. Fabrica de Pensule găzduiește 2 reprezentări pe 26 și 27 mai (ora 20) iar accesul este gratuit pentru public!