Festivalul de muzică din curtea școlii se întoarce pentru a 9-a ediție! Ghibstock va avea loc în acest an pe 18 și 19 mai iar publicul este așteptat să se întoarcă puțin la școală, doar că în locul temelor și ieșirilor la tablă ne așteaptă o grămadă de trupe mișto care „o să facă curtea să vibreze mai tare ca niciodată și o atmosferă #BLANĂ!” - citat direct de la organizatori. Șuie, Gojira, Planet H, DJ Shiver- cam asta se arată momentan din line-ulpul Ghibstock, care vine treptat, nu tot deodată să nu amețim.
În fiecare an, Ghibstock alege câte o cauză socială căruia își dedică edițiile, iar în acest an putem contribui cu toții la strângerea de fonduri pentru proiectul „feel your city”, adresat persoanelor nevăzătoare. Proiectul a început cu ajutorul fondurile strânse la Ghibstock 8 și au ales ca și ediția 9 să continue cu această cauză. Ei au organizat prin martie lansarea unor meniuri scrise în limbaj Braille la Marty și plănuiesc o grămadă de alte acțiuni care să facă traiul în Cluj mai ușor pentru persoanele cu deficiență de vedere.
Ce ziceți? Mergem în curtea școlii să ne distrăm și să-i ajutăm la strângerea de fonduri pentru feel your city? Întrebarea-i retorică, evident!


18 - 19 mai
Str. Al. Vlahuță, nr. 12-14
www.facebook.com/Ghibstock