Free în București | 11-17 mai 2018

Iată la ce evenimente te poți distra pe cinste în următoarea perioadă, fără ca buzunarul tău să fie afectat.

António Lobo Antunes la București

Scriitorul portughez António Lobo Antunes vine la București marți, pe 15 mai, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, pentru lansarea romanului „Pe râurile ce duc...“, recent apărut în traducerea lui Dinu Flămând în colecția „Raftul Denisei“, coordonată de Denisa Comănescu. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe. Evenimentul începe la ora 19; intrare liberă, pe bază de rezervare.

Cineclub CESI: Omul cu aparatul de filmat

Duminică, 13 mai, de la ora 18:00, la centrul CINETic este proiectat filmul de referință în istoria cinematografică: Omul cu aparatul de filmat. Producția sovietică din 1929 este un documentar experimenal regizat de Dziga Vertov ce prezintă viața urbană din orașele Kiev, Moscova și Odessa. „Un film despre un oraș. Un film despre cum se face un film despre un oraș.”

Bucharest Coffee Festival 2018

Iubitorii de cafea au parte de un eveniment dedicat în perioada 10-13 mai: Bucharest Coffee Festival. La Hanul Gabroveni, vizitatorii vor găsi atât sortimente de cafea sau ceai, cât și prăjituri sau accesorii pentru preparat cafeaua și vor putea participa la training-uri, workshop-uri, prezentări de produs, demonstrații de latte art și degustări de cafea de specialitate. Program: 10:00-20:00.