Știrile care contează în Brașov I Biz Brașov

FOTO Un brașovean a investit 25.000 de euro într-un studio unde poți experimenta realitatea virtuală.

După câțiva ani în care a lucrat în domeniul marketingului și al vânzărilor la un hotel din Brașov, Mihai Uzum s-a decis să o apuce pe calea antreprenoriatului. Tânărul brașovean a investit 25.000 de euro în studio-ul Virtuality, unde brașovenii pot testa și se pot juca în realitatea virtuală. „În octombrie am văzut un exemplu de sală în Canada. Am făcut un plan de afaceri în care am bugetat două stații, iar investiția era de 30.000 de lei. Apoi am luat decizia de a mări capacitatea la patru stații, pentru a mări retenția și pentru a ne focusa pe experiențe de grup”, povestește Mihai Uzum.

Citește tot articolul pe Bizbrasov.ro.

Sondaj: peste 90% dintre brașoveni vor ca Festivalul Cerbul de Aur să fie reluat în ediții anuale

Potrivit unor statistici prezentate de primarul Brașovului George Scripcaru, majoritatea locuitorilor din județ vrea ca festivalul Cerbul de Aur să revină cu ediții anuale. George Scripcaru a vorbit de acest festival în emisiunea CityNews Live, de pe Look TV.

Citește tot articolul pe Bizbrasov.ro.

Audi, Alfa Romeo, Citroen și Mazda își vor prezenta ultimele modele la Salonul Auto Brașov în acest weekend.

Kron-Tour Expo Fairs&Exhibitions, va invita la cea de-a sasea editie a Salonului Auto Brasov, care va avea loc in perioada 11-13 mai 2018, in  Brasov Business Park. La acest eveniment participa specialisti din industria auto, respectiv: dealeri si producatori de automobile si autoturisme, automobile ecologice, electrice si cu tehnologia hibrid, tuning auto, autovehicule utilitare, piese si accesorii auto, service-uri auto, motociclete de viteza, ATV-uri si biciclete.

Citește tot articolul pe Bizbrasov.ro.