Mai bine că se poate | Alina Cojocaru

Luna Mai este una dintre cele mai vibrante pentru orașul nostru. Avem festivaluri mult așteptate unde zborul, muzica și fericirea de a fi alături de oameni sunt ingredientele principale. E un start perfect pentru o vară care ne va permite să ieșim mai mult și să apreciem ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Am auzit și voci care au spus că se întâmplă cam multe în această luna. E adevărat că fiecare săptămână a venit cu un festival: de la sărbătoarea studenților, Hangariada și până la mult așteptatul, AFTERHILLS. În schimb, nu cred că ar fi fost un alt timp mai potrivit pentru asta decât acum. Atât Mai cât și Iunie vor aduce în atenția noastră evenimente la care putem participa cu bucurie, apoi avem timp să ne odihnim un pic și să plecăm spre destinațiile de concediu demult stabilite. Clar, nu se puteau organiza în alt moment al acestei veri pe care am așteptat-o cu nerăbdare.

Cu mic cu mare, având zile libere sau nu, cu emoții și bucurie, participăm cu toții la tot ceea ce ne oferă acest oraș deseori uitat, blamat dar păstrându-și de fiecare dată demnitatea, aerul romantic, capacitatea artistică și parfumul teilor înfloriți.

Așadar, spor și energie să avem și la final, când tragem linie să spunem în cor că a fost cel mai frumos debut al verii pe care l-a avut orașul nostru. Distracție plăcută!