Dreamcatcher | Ovidiu Biber

Atunci când ne-am gândit ca ediția AFTERHILLS de anul acesta să aibă ca tematică #dreamers ne-am și setat obiective care să facă din acest concept unul specific și personalizat pe echipa noastră. Ne-am intitulat #visători încă de la prima ediție și asta pentru că am îndrăznit să facem mai mult decât s-a făcut până atunci în zona noastră. De aceea am considerat că putem duce și mai departe această calitate.


Pentru ediția de anul acesta, AFTERHILLS și-a setat un obiectiv măreț: ca să pună festivalul pe harta celor mai importante evenimente trebuie și să realizeze cel mai mare Dreamcatcher din lume și să îl înregistreze în Guiness World Records. Așadar, la AFTERHILLS va fi construit un dreamcatcher cu diametrul de 9 metri, în încercarea de a depăși recordul actual de 7,42 de metri, stabilit în Rusia. Așa de departe visăm și nu ne oprim aici!


După un an de muncă și mii de kilometri străbătuți în toată țara și în străinătate, aștept cu nerăbdare emoția festivalului. Anul acesta, a doua ediție, aduce premiere naționale, artiști senzaționali, oameni care aleg să viseze alături de noi și un loc pe care l-am amenajat ca fiind cel mai frumos sat de vacanță.


AFTERHILLS are loc la 6 kilometri de centrul Iașiului, la ieșirea spre E85, în perioada 31 mai - 3 iunie. Ediția de anul acesta, #dreamers2018, vine cu o serie de noutăți și de premiere, precum și cu un line-up alcătuit din 150 de artiști internaționali și români care vor face ca cele nouă scene să vibreze.