Free în București | 18-24 mai 2018

Iată la ce evenimente te poți distra pe cinste în următoarea perioadă, fără ca buzunarul tău să fie afectat.

Etnorama 2018

În weekend-ul 18-20 mai, în Herăstrău se va desfășura cea de-a patra ediție a Festivalului etniilor – ETNORAMA. Festivalul celebrează diversitatea culturală prin muzică, dans, meșteșuguri și gastronomie, iar seara, pe scenă vor urca: Argatu’ & Moș Martin, Domino, Zdob și Zdub, Fanfare Ciocârlia, Loredana & Banda Agurida, Russkaja (AT), Gipsy Groove (RS), Kal (RS) și N.O.H.A.

Festivalului Internațional De Statui Vivante 2018

Pe 22 mai, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, de la ora 20:00 se dă startul Festivalului Internațional De Statui Vivante. Ediția a 8-a se va desfășura în perioada 22-28 mai în mai multe spații în aer liber din București (centrul vechi și parcurile Cișmigiu, Herăstrău, IOR) și vor fi prezenți artiști din Portugalia, Spania, Macedonia, Ucraina,Germania, Anglia, Olanda și România.

Expoziție: Manual de design polonez

Sâmbătă, 19 mai, la ora 17.00, la NOD Makerspace/Mater va fi vernisajul expoziției „Manual de design polonez” -  o călătorie prin cei 100 de ani de design polonez. Evenimentul va fi urmat de un concert susținut de muzicianul polonez Dominik Strycharski (compozitor și performer de jazz și muzică contemporană, post-hip-hop, noise sau muzică pentru spectacole de teatru).