Știrile care contează în Brașov I Biz Brașov

Bistro de l’Arte, cel mai bun restaurant din Brașov, potrivit ghidului Gault&Millau.

În cadrul unei gale care a avut loc pe 14 mai, a fost lansat ghidul Gault&Millau România 2018, cu 141 de restaurante şi localuri POP din 6 oraşe (Braşov Bucureşti, Cluj, Oradea, Sibiu, Timişoara). 9 restaurante din Brașov sunt incluse în această ediție a ghidului. Bistro de l’Arte este pe primul loc în clasamentul restaurantelor din Brașov, cu 11, 5 puncte și o bonetă. Oana Coantă, chef și manager Bistro de l’Arte a fost nominalizată la categoria Terroir | Colaborare cu producătorii locali.

Citește tot articolul pe Bizbrasov.ro.

AFI Europe nu mai anunță că centrul comercial din Brașov se va deschide în primăvara lui 2019.

Lucrările de construcție pentru AFI Brașov avansează, iar mall-ul și spațiile de birouri se vor deschide în decursul anului 2019, potrivit companiei.  Este prima dată când dezvoltatorul AFI Europe nu mai anunță primăvara lui 2019 ca dată de deschidere a centrului comercial de la Brașov.

Mall-ul va avea o suprafață totală închiriabilă de 45.000 mp și va cuprinde 200 de magazine și unități comerciale. Deasupra centrului comercial vor fi integrate două clădiri de birouri Clasa A, cu o suprafață totală închiriabilă de 25.000 mp.

Citește tot articolul pe Bizbrasov.ro.

Se caută asistente, infirmiere și îngrijitoare la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 38 de funcții contractuale vacante, la UPU-SMURD. 

Se caută 23 de asistenți medicali în specialitatea medicină generală, 7 infirmiere, 6 îngrijitoare, un asistent în specialitatea balneofiziokinetoterapie și un brancadier.

Citește tot articolul pe Bizbrasov.ro.