Recomandări | 3 cafele sub 10 lei

Banii nu sunt niciodată suficienți, la fel ca timpul, așa că ne asumăm misiunea de a găsi, de două ori pe lună, câteva lucruri de făcut, de mâncat, de încercat în oraș, totul respectând un buget strict. De data aceasta am ales 3 cafele pe care le poți lua cu tine rapid atunci când îți e prea lene sau prea somn ca să-ți prepari singur cafeaua. Sau când vrei, pur și simplu, să te simți cucoană-n regulile și comoditatea ta și vrei să te asiguri că dai mai puțin de 10 lei pe o specilitate preparată pe bază de cafea.


Cappuccino cu cocos și cacao
La Coffee 2 Go de pe Iuliu Maniu nu stai la coadă nici de-i aglomerat; personalul se mișcă ultra-rapid, pereții au culoarea frumoasă despre care v-am mai povestit, muzica e veselă, iar combinațiile de arome din cappuccino le alegi singur, chiar dacă noi ținem musai să recomandăm pe cea cu siropul de cocos, cu cacao deasupra.
Unde? Coffee 2 Go (Iuliu Maniu 1)
Ce? Cappuccino
Preț: 7 lei


Espresso scurt
Ted’s este prezent, de puțină vreme, și-n orașul nostru. Pe lângă faptul că înăuntru e tare frumos, decorul nu te mai lasă să pleci, cei de la bar sunt absolut adorabili și amabili, gata să-ți povestească ce vrei să știi și să răspundă la orice întrebări îți trec prin cap. Poți să-ți iei cafeaua și să pleci, dar oferă-i o după-amiază și acolo, îți va plăcea.
Unde? Ted’s (Barițiu 6)
Ce? Espresso scurt
Preț: 5 lei


Cappuccino cu frișcă
Aproape de Ted’s, pe strada G. Barițiu, aproape de librăria Cărturești, dar și de alte puncte care atrag turiștii: Biserica Neagră, Piața Sfatului, turnurile frumoase din spate. Puțină frișcă n-a omorât pe nimeni, dar dacă ai vreo suspiciune legată de asta, atunci zecile de specialități pe bază de cafea te pot consola: macaroons latte, banana hazelnut latte și mounds of joy sunt doar câteva dintre recomandările noastre. Dar serios, chiar toate-s yummy! Dacă alegi o aromă pe zi, ai niște săptămâni acoperite și nici nu te repeți.
Unde? Clau’s Caffe (Barițiu 4)
Ce? Cappuccino cu frișcă
Preț: 6.5 lei