La prânz ce mâncăm?

Dacă vreți să mâncați super bine în Bacău încercați unul dintre restaurantele din centrul orașului. Sunt o grămadă de localuri, bistro-uri sau chiar cafenele ce servesc bunătăți d-ale gurii sățioase și gustoase.

Totuși, ne-am gândit să vă povestim puțin despre Piazzetta, un restaurant foarte mișto aflat chiar în centrul orașului, pe strada Razboieni, la nr. 44.

Meniul restaurantului este specific italian, iar ingredientele lor sunt importate în totalitate din Italia, ceea ce face selecția lor foarte interesantă și pe gustul tuturor. Își combină iubirea pentru gătit și rețetele reinterpretate cu preferința de a folosi exclusiv produse proaspete de sezon, ceea ce ajută la conturarea unui gust clasic a la Piazzetta. 

În timpul sezonului cald, meniul Piazzetta oferă o mulțime de preparate pe bază de legume și salate ce pot fi savurate direct pe terasă, de parcă ai fi la picnic. Apelați la ei pentru mic dejun, prânz sau cină, e garantat că aici mănânci pe săturate! Încercați un piept de rață cu sos de portocale și orez negru ca să înțelegeți la ce ne referim.

În plus, Piazzetta are o afinitate pentru vinuri, un motiv în plus să vă faceți o rezervare!

Strada Razboieni nr. 44
Telefon livrări: 0234.511.5200744.340.341