Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Peste 2000 de vizitatori la One Night Gallery de la Teatrul Odeon

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Peste 2000 de vizitatori la One Night Gallery de la Teatrul Odeon Share Peste 2000 de vizitatori la One Night Gallery de la Teatrul Odeon


Peste 2000 de vizitatori au intrat în ludicul noir al Ralucăi Băraru la Teatrul Odeon, în cadrul One Night Gallery.

Cea de-a doua ediţie va avea loc sâmbătă, 26 mai, într-un nou spațiu expozițional.

Prima parte a expoziției One Night Gallery semnată de Raluca Băraru, organizată în parteneriat cu Samsung și Teatrul Odeon a avut loc week-end-ul trecut, în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor și a reprezentat un reper pentru iubitorii de artă și tehnologie. Peste 2000 de participanți au avut ocazia să exploreze universul artistei în cadrul primei expoziții din România ce a adus lucrările unui artist în toate dimensiunile tehnologiei.

Pentru a le oferi ocazia câtor mai mulți iubitori de artă vizuală de a intra în universul ludic noir al Ralucăi Băraru, expoziția se bucură de o a doua ediție. Aceasta va avea loc sâmbătă, 26 mai 2018, la Verde Stop / Halle din Barbu Văcărescu 162 – 164.

Imersiunea în artă prin intermediul tehnologiei, pe care One Night a propus-o înca de la prima ediție, prin VR, a fost completată, în cadrul vernisajului de la Odeon, de Augmented Reality. Datorită parteneriatului cu Samsung, prin aplicația Culturesc 100 (disponibilă în Google Play), vizitatorii au putut vedea cum personajele lucrărilor artistei prind viață. Pentru a le oferi iubitorilor de artă oportunitatea de a explora universul Ralucăi Băraru în AR, vizitatorii care vor veni în 26 mai la Verde Stop / Halle vor avea în continuare la dispoziție aplicația Culturesc 100 pentru a scana lucrările dedicate.

De la debut și până acum, One Night Gallery a expus, în fiecare lună, artiști din zona artelor emergente, propunând un nou concept de galerie de artă, în care tehnologia transformă vernisajul într-o experiență multisenzorială imersivă.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută