City Life de București | 25-31 mai 2018

Se simte deja aerul de vară, grădinile și terasele sunt deschise și fiecare loc din București ne îmbie să ne petrecem ziua sau seara în spații care mai de care mai plăcut amenajate, astfel încât să ne priască concertele, târgurile sau festivalurile culinare care se organizează pentru noi zilele acestea. Iar cum vremea ține cu noi, oare de ce-am mai sta în casă?

Old Blacks Rock & More Festival

Rockerii adevărați și iubitorii de riff-uri sunt așteptați vineri, 25 mai 2018, la un nou eveniment rock: Old Blacks Rock & More Festival. Începând cu ora 18:00, Arenele Romane găzduiește prima ediție a unui festival ce aduce în premieră pe aceeași scenă trupe din zone muzicale total opuse și cu un public foarte diferit. Organizatorii propun o alăturare îndrăzneață de stiluri: Subcarpați, trupa care împleteşte folclor cu hip-hop, trap, dubstep și electro, cântă în același loc, în aceeași seară, cu trupe consacrate pe marile scene rock: Iris, Vița de Vie, Trooper sau Iedera & Trupa Zero. În deschidere sunt programate trupele Gramofone, Kunnstra și White Ash.

Food Truck Festival - The Big One

Între 25 și 28 mai, la Romexpo este Food Truck Festival - The Big One. Va fi cea mai mare adunare de foodtrucks din România, cu peste 100 de participanți, iar seara sunt pregătite concerte cu unele dintre cele mai gustate trupe autohtone: byron, The Mono Jacks, Șuie Paparude, Toulouse Lautrec, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L., Vama, Ligia Hojda, Larisa, Cuantune, Are You Anywhere, Golan.

Avanpremieră: Letters To Society

Duminică, 27 mai, de la ora 20:00, la Muzeul Național de Artă Contemporană este prima reprezentație a spectacolului „Letters to Society”. Este un performance, conceput de duo-ul olandez Smith && Andersson, ce ne poartă într-o călătorie alambicată printr-o versiune comprimată a mediului online, pe care am ajuns să îl numim socialul. Bilete: 17 lei.

Caritabil Fest 2.0

Între 31 mai și 3 iunie se desfășoară a doua ediție CARITABIL FEST. La Clubul Țăranului vor fi concerte, spectacole, proiecții de film, ateliere de creativitate și de animație. Artiștii care vor urca pe scenă sunt: Cuantune, El Madre, DayDay, Gramofone, Luiza Zan & Iulian Pavelescu, Maria Raducanu, Next Ex, Orkid, Symphactory Orchestra, We Singing Colors, Urma și Vița de Vie.