Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Un brand care a câștigat încrederea târgumureșenilor! ,,La Diavolo,,

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un brand care a câștigat încrederea târgumureșenilor! ,,La Diavolo,, Share Un brand care a câștigat încrederea târgumureșenilor! ,,La Diavolo,,


O poveste  incepută  cu 7 ani în urmă, cu un prim restaurant în 2011, lanțul ,,La Diavolo Restaurants,,  a devenit un brand care vorbește despre arome, mâncare sănătoasă, varietate, ambient, stabilitate, dezvoltare, implicare în comunitate, respect  în egală masură față de personal, parteneri și clienți!

Restaurantele, amplasate în mai multe zone ale orașului, deservesc nevoi diferite,  atât ca amenajare, cât și ambient și specific al meniurilor: restaurantul din centrul comercial Promenada Mall, dedicat unui segment dinamic, în tranzit, risto-pub-ul din complexul Kaufland pentru zona de business de peste zi, dar și de pub pentru seri și week-enduri, din centrul orașului cu terasa generoasă, loc de joacă pentru copii, multă verdeață și acorduri line de muzică live pentru seri de vară savurând un vin sau o prăjitură de casă cu mere și sos fin de caise!

Structura meniului a fost periodic schimbată, mai degrabă completată, odată cu schimbările pe care noile trenduri din alimentație și sănătate le-a adus: preparate ,,healthy,, cu aport redus de calorii special concepute de un nutriționist, produse vegetariene și vegan. Rețete tradiționale pentru prăjituri, variante fitness pentru meniul zilei,cu supe-creme și salate ca alternative la meniul clasic, au devenit  o normalitate la Diavolo. Selecții de vinuri, fresh-uri și tot ceea ce ține de drinks atent alese pentru a se îmbina cu preparatele.

Pentru petreceri private corporate sau evenimente în familie, seri cu muzică live, catering, se pot concepe meniuri speciale, personalizate, adaptate unor cerințe particulare.

Evenimente locale, activități sportive, parteneriate, o parte din CA a lanțului se intoarc în comunitate, implicarea fiind una din valorile lanțului de restaurante.

Ca o completare firească,  în luna mai 2018, dintr-o locație externă restaurantelor, ca o investiție separată, personal suplimentar, un parc nou de mașini, un call center bine gândit,  s-a lansat și serviciul de livrare la domiciliu, care înglobează elementele de bază ale celor 4 meniuri: preparate a la carte, pizza, paste, vegetarian, vegan, meniuri maxi, crispy, burgeri, oferta de prânz, iar din 1iunie  KIDS BOOM BOX, meniuri speciale concepute pentru copii, ca gramaj, preparate, cu jucării incluse, livrate acasă!

În lunile iunie și iulie, un concurs de colorat aduce ca premiu o zi de naștere pentru un copilaș și întreaga lui clasă de colegi, suportată integral de către lanțul La Diavolo! Detalii pe paginile de social media.

Dezvoltarea nu se oprește aici, un nou mebru,  ,,Bistro La Diavolo,, se pregătește să ne surprindă în acest an!

#goodfoodinmures #healthyfood #businesslunch

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută