Jos….?? Cine?

Sâmbăta e protest/miting/social gathering/nuit sociale sau cum vreti voi să îi spuneți. În București ce-i drept. Dar poate fi la fel de bine și la noi în urbe, în Galați, sau la frații de la Focșani, Brăila, Brașov, Timișoara. Dacă vreți neapărat – hopa sus în tren și hai la București! Sau vorbiți cu băieții de la filiaa locală că vă spun ei ce și cum! Ideea e că ăștia a lu Roș Împărat cu 3 trandafiri în piept se mobilizează să susțină sau să dea jos...nici ei nu știu exact pe cine. Băieții sunt organizați – fiecare cu pancarta sa, cu lozinca sa și cu șeful de detașament! Da, da! Avem și șef, șefuletz, șefutz! Organizare moncher! Să dea dracii să plouă ca le fac praf protestul...mitingul..ce naiba o fi. Vin oameni din toată România la Capitală să vază românul că PSD – ul este iubit în țară. Păi cum atlfel? Când micul și berea sunt valută unversală pentru românii din provincie ce altceva îți mai poți dori? La o adicătelea le mai oferă și un tur de București. Stânga Ateneul, dreapta Casa (fostă a ) Poporului – ca și ea ne-a fost luată, hop și Piața Unirii! Să se mai culturalizeze omul! Să ajungă și el acasă și să povesteacă copiilor și nevestei de marile minuni de la București – Viorica, Liviu...
Startul se dă la ora 2000 pe 09 iunie 2016. Pardon 20.00. Adică 8 seara – asta ca să fie clar pentru toată lumea. Băieții deștepți s-au asigurat că toată lumea înțelege – că știu cum e să ai de ăștia pe rit vechi în Partid! Nu știu care e meniul, dar sigur e diversificat. Nu se poate altfel.
Așadar! Ultimă strigare! – Vă așteptăm pe  9 iunie la București să susținem un viitor mai bun, mai prosper și mai luminos al frumozasei și iubitei noastre țări – România. Restul e praf de stele! Hai vă pup! Să aprindeți o lumănare și duminică că nu se știe.