Free în București weekendul 8-14 iunie 2018

Avem 3 evenimente la care nu trebuie să plătești intrarea. Poți alege să mergi la un festival, un târg de viniluri sau expoziția „Postindustrial | Zâne” 

FESTIVAL: Natura Fest 2018

În perioada 8-10 iunie, în Parcul Izvor este a IV-a ediție Natura Fest – festival ce dorește să crească responsabilitatea față de mediu. Vor fi ateliere, activități tematice și concerte. În cele trei zile, pe scena festivalului vor urca trupele:  Coma, Robin and the Backstabbers, Omul cu sobolani, Grimus, Firma, E.M.I.L., The Amsterdams, Eyedrops, Jinxy von D'ers și CnM. Intrarea liberă.

TÂRG: Vinilarium | Târg de viniluri

Sâmbătă, 9 iunie, la Boogie Bar este o nouă ediție a târgului de viniluri Vinilarium. În intervalul 11:00- 18.00, pasionații de muzică în format analog vor putea alege dintre numeroasele titluri care vor fi expuse (jazz, rock, blues, electronică, disco, funk, pop, muzică clasică ș.a.m.d.). Intrarea este liberă, iar, între căutări, vizitatorii se pot odihni și la o cafea sau o bere rece.

EXPOZIȚIE: Postindustrial | Zâne

Expoziția „Postindustrial | Zâne” mai poate fi vizitată până pe 24 iunie, la Rezidența BRD Scena9.

Ioana Cîrlig și Marin Raica, artiștii care semnează expoziția, se ocupă cu fotografia documentară, pentru acest proiect fotografiind în locuri îndepărtate de capitală, în zone mono-industriale care se întorc încet la rural (Postindustrial) sau rurale, în viața intimă a satului (Zâne).