Free in Cluj

Sport și nutriție în aer liber

Dtox Studio te cheamă să pretreci o zi altfel în aer liber! E ocazia perfectă să descoperi clasele de Rowing și Aerobic chiar la locație ( str. Ploiești, nr. 26-28). În plus, vor avea un invitat special care va vorbi despre nutriție. Locurile sunt limitate, așa că înscrieți-vă din timp!

 

Strada Potaissa - Piața de flori altfel


Din 15 până în 17 iunie strada Potaissa se umple de flori, printr-un eveniment care aproape a devenit tradiție. Hai să descoperi explozia de culoare și să-ți înfrumusețezi și tu casa!

ClujHub Open Day for Coworking & Networking


Cluj Hub își deschide porțile pe 15 și te invită la o zi de free coworking chiar la ei. După ziua de lucru urmează și Business Networking Event - After Hour Drinks #4.

Clubul de Carte Cluj 4.6 - Umbra vântului


Joi, 21 iunie 2018, de la ora 18:00, la Bookstory așteaptă iubitorii de lectură la o discuție despre „Umbra Vântului”, primul roman din seria semnată de Carlos Ruiz Zafón.

Peace Film Night: Tapped


PATRIR revine la Urania Palace cu o seară de film în care ne propune „Trapped”, un documentar ce examinează industria apei îmbuteliată și efectele sale asupra sănătății, schimbării climatice, poluării, sau chiar a dependenței noastre de petrol.