Jazz in the Park la Muzeul de Artă

Anul acesta câteva concerte Jazz in the Park vor putea fi ascultate chiar la Muzeul de Artă, niște momente inedite de festival pe care nu vreți să le ratați.
Seria de concerte de la muzeu începe chiar din 22 iunie cu Alfa Mist, grup din Marea Britanie care cântă pentru prima dată în România. Sound-ul lor combină muzica jazz cu hip-hop, soul și reprezintă perfect ceea ce înseamnă noul val al muzicii jazz. Urmează apoi Sona Jobarteh, pe care o putem asculta pe 23 iunie și să ne lăsăm fermecați de ritmurile africane, după care rămânem la muzeu pentru UFe Vinyl DJ Set. Duminica (24 iunie) este rezervată pentru Ruchar Bona, câștigător al premiului Grammy și recunoscut la nivel mondial ca unul dintre cei mai buni basiști ai tuturor timpurilor.
Continuăm apoi cu încă 3 zile la muzeu. Luni (25 iunie), patru dintre cele mai iubite trupe underground de rock, pop, electro și muzică clasică din România cântă la Muzeul de Artă în premieră națională: MUSEcology, format din byron, Lucia, Silent Strike și Muse Quartet. Soweto Kinch și Nik Bartsch’s Ronin vor încheia seria de concerte de la muzeu pe 26, respectiv 27 iunie.
Biletele pentru aceste concerte speciale s-au pus deja în vânzare și le puteți găsi în rețelele Bilete.ro, Eventim, Biletmaster.ro, sau direct pe platforma Jazz in the Park. Curtea Muzeului de Artă va resimți și ea vibe-ul festivalului de jazz, iar dacă vreți și voi să fiți prezenți la cele 6 concerte rezervați-vă din timp locul!

21 iunie - 1 iulie
www.jazzinthepark.ro