Fondul Jazz in the Park

V-am povestit pe scurt cam ce ne așteaptă la Jazz in the Park 2018, dar am dori acum să vă zicem 2-3 lucruri despre Fondul Jazz in the Park, campania lor de fundraising prin care echipa își dorește să finanțeze câteva proiecte artistice.
Pe scurt, Jazz in the Park a introdus edițiile trecute acel bilet „neobligatoriu” prin care oamenii se pot implica direct în strângerea de fonduri. Practic, în momentul în care cumpărăm unul sau mai multe bilete neobligatorii, banii vor merge direct către fondul Jazz in the Park. Sunt 3 categorii de bilete: 10 lei (susținător), 30 de lei (jazz fan) și 100 de lei (super jazz fan). În funcție de ce bilet cumperi, vei primi una din cele trei brățări colorate care să reprezinte contribuție ta. Obiectivul campaniei este de a strânge 30.000 de euro cu ajutorul comunității pentru a putea finanța cât mai multe proiecte artistice. Evident, numărul acestora va depinde și de noi, deși organizatorii ne spun că și-au asumat că vor susține vreo 3 proiecte indiferent dacă-și ating obiectivul sau nu.
Fondul Jazz in the Park sprijină arta și artiștii încă din anul 2014, iar până acum banii strânși de la comunitate au mers către burse pentru tineri artiști talentați sau proiecte comunitare și de artă experimentală. Dacă vreți să contribuiți și voi la cauza lor, puteți cumpăra biletele neobligatorii online prin platforma Jazz in the Park, sau chiar la fața locului.


21 iunie- 1 iulie 2018
www.jazzinthepark.ro