Petra Acker & the Band

Petra Acker și trupa ei vă invită la Urania Palace cu un scop simplu: să porniți într-o călătorie muzicală pe ritmuri și armonii de Nu-Soul, Afro, R’n’B, Gospel, Hip-Hop, Jazz și Funk.
Cei patru artiști care vor urca pe scenă colaborează de 7 ani și lansează primul material discografic, un EP care încearcă să surprindă esența trupei. Piesele din EP sunt ca o odă aduse primelor ritmuri create de Petra și Michael Acker prin ani 2000, atunci când înființau trupa The Others cu alți 3 prieteni. „Frații Acker se urcă acum pe scenă sub numele de ‘Petra Acker & The Band’, alături de Albert Tajti și Gabi Matei, împreună cu care au dezvoltat un Groove unic, caracteristic lor, un ‘vibe’ care a evoluat de la începuturile trupei și continuă s-o facă în prezent. Turneul de lansare al EP-ului intitulat ‘Never Been Better’ îi va aduce la Urania pentru un concert de neuitat. Fiind premergătorul albumului care va apărea în octombrie, discul va cuprinde exclusiv compoziții originale, produse în colaborare cu Vladimir Coman-Popescu și ‘Uninvited Artists’.” spun organizatorii.
Vă recomandăm cu drag să nu săriți peste acest concert, mai ales dacă aveți chef de o vineri seară mai chill. E și vară, în fond, deci n-o să vă judece nimeni dacă o luați mai ușor cu petrecerile. Aveți timp în toamnă, când revenim la ritmurile tari.


15 iunie
Urania Palace
www.facebook.com/uraniapalace