Restaurant Roata Făget

Departe de aglomerația și stresul orașului, într-o zonă plină de liniște și aer curat, se află un loc care merită din plin să-l vizitați: Restaurant Roata Făget. Să vă explicăm de ce.
Așa, restaurantul-pensiune teoretic vi se pare că-i destul de departe de oraș, dar de fapt faci doar încă vreo 5 minute cu mașina după ce treci de VIVO. În orice caz, e destinația perfectă pentru mesele din weekend, când suntem mai liberi și vrem să facem o mică plimbare. Roata Făget servește o mulțime de preparate delicioase la mic dejun, prânz, sau cină. Fie că vorbim de gustări reci, specialități pe bază de pui, porc, vită, pește, sau chiar deserturi, meniul Roata Făget este ofertant și vă veți găsi cu siguranță ceva care să vă facă fericiți. Mai mult, în perioada asta vă recomandăm să profitați din plin de tesara lor, o zonă în care restaurantul continuă tradiția festinurilor culinare. Și dacă cel mic vă acompaniază, să știți că se poate bucura de un teren de joacă destinat copiilor, să fie toată lumea fericită.
Dar ce ne place cel mai mult la Restaurant Roata Făget e acea relaxare cu care plecăm de acolo. De fiecare dată simțim că ne-am reîncărcat bateriile la maxim și ne îndreptăm înapoi spre oraș mai energizați și fericiți. Să fie mâncarea, să fie aerul curat sau priveliște? Să fie tot!


Drumul Sfântul Ioan
www.facebook.com/RoataFaget