Blend. Brews & Bites

De fiecare dată când vă povestim câte ceva despre Blend, ne concentrăm în special pe bere. Asta și pentru că Blend și-a propus să pună la înaintare diverse sortimente de beri cu care să ne încânte, iar seria de evenimente de tip „Blend Tap Takeover”, în care timp de 1 weekend ni se oferă o șansă să ne răsfățăm cu șiruri de halbe, ne cam ia mințile și greu reușim să ne concentrăm despre altceva.
Dar acest articol este despre latura culinară a localului, care merită din plin să fie și ea în atenția noastră. Din bucătăria lor reies o grămadă de chestii pe care le-am putea numi „finger food” și care merg perfect chiar cu acele beri excelente pe care le savurăm pe la ei. Blend are un concept culinar lipsit de fițe, care-ți permite să te răsfeți cu burgeri, bagels, sandwich-uri, salate și deserturi gustoase. Mai au și o componentă de „Blend Specialities” unde situația e ceva mai fancy și puteți încerca un steak din antricot Black Angus maturat, cu chimmicchurry și cartofi, deși noi de multe ori ajungem la o porție de aripioare de pui cu potato skins.
Deși e pe Piezișă, e clar că Blend propune un alt vibe față de celelalte localuri din zonă. I-am spus la un moment dat că este o „altă față a Piezișei”, mai puțin studențească și ceva mai classy. Dar să știți că atmosfera la Blend e una mereu relaxată, fără pretenții, în care oamenii vin cu un scop clar: să se bucure de ceva bun.


Str. Piezișa nr.8
0770 552 957
www.facebook.com/Blend.BrewsAndBites