Vine Vara

Bine îmi pare! De fiecare dată când începe acest anotimp, îmi vine în minte bucuria cântecului din copilărie și bineînțeles, a vacanței de vară. Era cel mai așteptat moment în care nu aveam de făcut nimic și mi se părea minunat. Cel puțin o lună căci după deja plictiseala își spunea cuvântul și voiam înapoi la școală. Acum e la fel cu așteptatul zilelor libere cu mențiunea că din nefericire, concediul durează mult prea puțin si nu ajungi în stadiul de plictiseală. Așadar, cu frenezie ne îndreptăm spre zilele de relaxare care par însă că nu aduc neapărat liniște ci mai degrabă oboseală pentru că sunt atât de multe de făcut: de ajuns în destinația aleasă, cazare, instalare, acomodare, vizitat tot ce se poate, câteva ore de somn și înapoi acasă! Nici nu ne dăm seama deseori când au trecut 7 sau 10 zile.

Având însă în vedere cum a început, cu un weekend prelungit și cu cel mai mare festival din zona Moldovei – AFTERHILLS – cred că debutul a fost cu dreptul și că vara va fi cu adevărat memorabilă în acest an.

Ne așteaptă un oraș vibrant în următoarea perioada cu multe evenimente care merită atenția noastră așadar, chiar dacă nu vom pleca spre destinații diverse putem regăși în Iași atât agitația de care avem nevoie dar și liniștea atât de mult căutată.

Să fie Vară!