City Life de București pentru weekendul 15-21 iunie 2018

Am putea fi păcăliți de vremea de afară că urmează o perioada bună pentru o vacanță, ca să ne răcorim în apa mării sau pe vârf de munte... dar lucrurile nu stau chiar așa, pentru că riscăm să ratăm multe evenimente: festivaluri, concerte, premiere de teatru, petreceri și câte și mai câte... astfel, în zilele următoare, orașul promite să fie o adevărată sursă de „amintiri de călătorie”.

Street Delivey 2018 - „Smart Cities?”

Între 15 și 17 iunie, pe str. Arthur Verona și la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu se va desfășura a XIII-a ediție Street Delivery - evenimentul care deschide strada pentru oameni și o închide pentru mașini. Tema din acest an este „Smart Cities?”, iar programul celor trei zile cuprinde discuții, ateliere, proiecții de film„petreceri de pietoni”, street art și multe altele. Pe scena de lângă Grădina Icoanei vor fi concerte (Eyedrops, Vlaicu Golcea, Am Fost la Munte și Mi-a Plăcut, printre mulți alții), iar lângă calcanul de pe Arthur Verona se vor auzi DJ-ii de la Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

PETRECERE: Sneakers & Burgers 4.0: Electric Castle Official Warm Up Party

Sâmbătă, 16 iunie, începem deja să simțim aerul de Electric Castle la Sneakers & Burgers 4.0 - petrecerea oficială a festivalului. Line-up îi cuprinde pe Exile, Mircea, Endles, Dj Oldskull, Foreign Boys, sybro, SpanProduction, ARME, iar oferta de mâncare vine de la food truck-eri renumiți. – Verde Stop Arena, de la ora 12:00; bilete costă 16 lei (presale) / 20 lei (la intrare).

FESTIVAL: BMC Festival

BMC Festival, primul festival de Battle Rap din România va avea loc între 15 și 17 iunie, la Quantic Club. Pe lângă bătălia lirică pentru trofeu și competiția de 2v2, festivalul îi așteaptă pe pasionați cu graffiti, open mic, ODD, B-boy și peste 20 de artiști (Macanache, Guess Who, Chimie, Exile & Mimi, Alan & Kepa, Stres, Infinitu’, Generația 99 fiind doar câteva nume din program).

CONCERT: Spectrum

Trupa Spectrum revine pe scena Green Hours Jazz Cafe miercuri, 20 iunie, de la ora 19:30. Concertul cuprinde standarde jazz, piese cunoscute de la The Beatles, Pink Floyd sau creații originale ale celor trei muziciene: Miruna Maria – voce, Ingrid Isabelle – pian, voce, Anca Sîrbu – ghitară, voce. Bilete: 20 de lei (în avans) / 30 de lei (în ziua evenimentului).