B.EAT - The rhythm of food

Piata Trandafirilor 52, Targu-Mures
De la traditional catre modern industrial!
Ne-am obișnuit cu gusturile tradiționale, ca la mama acasă, ale preparatelor transilvănene pe care ani de-a rândul Ballada Catering & Sweets ni le-a oferit, atât în restaurantul din Pta Trandafirilor, nr.52, cât și prin serviciul de catering. Platouri după rețete de casă, prăjituri cu blaturi proaspete și armate, foi fine și creme savuroase. Pentru a servi și gusturile celor tineri, atât în materie de ambient, cât și culinar, o nouă investiție finalizată printr-un nou spațiu generos a luat naștere, ca o necesitate generată de piață. B.eat, pentru ca acesta este numele noii locații este restaurantul deschis la aceeași adresă, extinzând spațiul cu o nouă zonă amenajată în stil modern industrial, cu tendințe bistro.
Un nou meniu, inedit, cu preparate speciale, diferit de această, mergând către internațional, așteaptă să fie descoperit, în noua locație. Pentru ca noul ne incită de fiecare dată, proprietarii ne asigură că la fiecare 3 luni preparate noi vor fi prezente în meniu, suprinzându-ne cu noi arome!
Atât despre meniu, trebuie descoperit:)
Spațiul nou, datorită comunicării cu cel existent inițial, oferă posibilitatea organizării de evenimente speciale, până la 40 de persoane, evenimente în care se pot crea meniuri speciale.
Noutăți, meniul zilei și alte informații despre program, rezervări, le găsiți pe paginile de facebook.
www.facebook.com/balladapub
www.facebook.com/BEAT-The-rhythm-of-food-364848307332121/
telefon: 0751 048 468