City Events de București pentru weekendul 22-24 iunie 2018

 

Evenimente prin București ce nu ar trebui să le ratezi weekendul acesta!

EXPOZIȚIE: Sticker Attack 2018

22 iunie, ora 20:00 (vernisaj)

Între 22-24 iunie, NERV transformă casa Qreator by IQOS într-o galerie de artă neconvențională, la Sticker Attack 2018. Expoziția aduce în lumina reflectoarelor ceea ce se numește „artă de buzunar”, fiind o instalație inedită prin care publicul face cunoștință cu un număr semnificativ de artiști grafici. Anul acesta, Sticker Attack completează colecția și ajunge la peste 250 de artiști.

TEATRU: În cădere liberă (premieră)

23 iunie, ora 19:30

„În cădere liberă”, premiera de sâmbătă de la Teatrul Nottara, urmează drumul metaforic pe care personajele piesei lui Oleg Bogaev se grăbesc, spre a ajunge la o destinație măruntă. Regizorul Alexandru Maftei îți pune întrebarea (și, implicit, ne-o adresează și nouă): dacă un om zace în mijlocul drumului, ce faci, îl ajuți sau îți vezi de cale? Mai suntem capabili de compasiune?

EXPOZIȚIE: Hortus Deliciarum 2

22 iunie - 1 iulie, Ma-D: 10:00-18:00

Muzeul Național al Țăranului Român găzduiește în Sala Foier expoziția Hortus Deliciarum 2, a artistei Victoria Zidaru. Ideea acestei expoziții a fost insirată de opera muzicală a cunoscutei mistice medievale Hildegard von Bingen, conceptul pornind de la ideea restaurării atmosferei paradiziace într-o viziune plastică, folosindu-se de sculptură, obiect, instalații și performance.