NOU ÎN ORAȘ | Three Happy Brewers

 

 

Three Happy Brewers

Trei prieteni, David, Michele și Giulio, au decis să se stabilească în locul care i-a captivat cel mai mult în călătoriile pe care le-au făcut și să creeze o bere artizanală aparte, care să-i reprezinte și care să cuprindă arome din toată lumea.

Și astfel a apărut Three Happy Brewers, o microberărie care are „atelierul” de producție la București și care, până acum, a creat șase sortimente de bere inspirate de tările care au dus acest proces la nivel de măiestrie: Belgian Enkel (alc. 4.8%) – un blonde ale sec, cu ușoare note florale și picante date de hamei, English Amber (alc. 5,5%) – cu un gust amar pronunțat, completat de note dulci de prune uscate și smochine, Australian Pale Ale (5.3%) – puțin sec, cu o ușoară amăreală care persistă și un miros ce aduce a fructe tropicale, West-Coast IPA (alc. 5,7%) – un India Pale Ale ierbos și sec, fructat pe alocuri, cu o aromă de conifere dată de hamei, Czech Pilsner (alc. 5%) – un pilsner clasic cehesc și Robust Porter (alc. 6%) – o bere neagră cu note de cafea și caramel.

Pentru ca experiența Three Happy Brewers să fie completă, iubitorii de bere artizanală pot degusta licorile direct de la sursă, în grădina de vară de la microfabrica din! cartierul Crângași, o oază de verdeață nealterată, în care natura și-a făcut loc printre garduri metalice, diferite țevi și burlane care domină peisajul industrial al zonei.

Str. Rușețu nr. 10, program: sâmbăta și duminica, www.threehappybrewers.com