Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

SkirtBike

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SkirtBike Share SkirtBike


SkirtBike este o promenadă pe străzile orașului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicleta, așa definesc organizatorii evenimentul care are loc deja de 10 ani consecutivi în București și de mai puţini ani în alte orașe ale ţării noastre precum: Cluj, Deva, Brașov, Iași, ș.a. dar care se bucură de o tot mai mare popularitate.

Scopul acestui eveniment urban este promovarea mersului pe bicicletă ca formă de cultură urbană, mijloc de exprimare a feminităţii și a libertăţii în aer liber; dincolo de rolul său de instrument de loisir, sport și chiar „aparat” de recuperare fizică, bicicleta este un mijloc de transport-neinvaziv și sustenabil; eficienţa sa stă în rapiditatea realizării traseelor șicanate și spaţiul redus pe care îl utilizează fără nici un fel de poluare a mediului înconjurator.

Pe 24 iunie organizațiile non-profit organizează Marșul SkirtBike Mures prin care se dorește sensibilizarea populatiei din trafic: șoferi, pietoni și bicicliști asupra comunității existente în mediul urban și care folosește bicicleta cu semnalarea respectării legilor circulației pe două roți și autorităților din Tîrgu-Mureș cu privire la importanţa mobilităţii urbane sustenabile, protecţiei mediului, a folosirii mijloacelor de transport alternative.

Marșul pe bicicletă poate fi de asemenea asimilat cu un eveniment de etalare a personalitătii vestimentare a femeilor și de exprimare liberă. Fetele-femeile sunt invitate să participe în fuste și ținute cat mai cochete și adecvate sezonului împreună cu bicicletele accesorizate.

Anul acesta dorim sa largim orizontul evenimentului si sa venim cu noutati, totodata sa pastram traditia si feelingul acestui eveniment.

Inscrierile la eveniment vor fi anuntate in cel mai scurt timp posibil, se va putea face atat online, cat si la fata locului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută