Cele mai faine cafenele din cartierul tău

Brașovul, poate unul dintre puținele orașe din țară care s-a conservat foarte bine în negura vremurilor, este unul dintre cele mai importante centre turistice, economice și culturale. Iar când folosim termeni ca „centru” și „Brașov” în aceeși frază, ne gândim la proximitatea față de locurile de petrecut. Cred că e greșit dacă spunem că, în materie de timp liber, centrul orașului are cel mai mult de oferit. Atmosfera boemă, oazele de relaxare create prin mici artificii cum ar fi cel mai aromat rose, cea mai bună muzică sau cea mai tare cafea se găsesc în pub-urile de lângă tine.


Cartierul Astra
Lavender cafe & wine bar
Fie că vrei o cafea, ceva dulce sau un vin bun, la Lavender cafe & wine găsești o gamă variată de sortimente de cafea și vinuri selecționate de cea mai bună calitate. Este situat pe strada Calcarului 19 B și, datorită fuziunii deosebite între cafenea și cofetărie, reprezintă o oază de relaxare. Îți poți aduce și piticii cu tine pentru că au și un spațiu de joacă dedicat numai lor. Recomand macarons cu yuzu (o plantă citrică originară din Asia).


Cartierul Florilor
Queue de Cheval
Este un loc amplasat la o distanță destul de mare față de alte pub-uri. Aici poți savura un pahar de vin roșu uitându-te peste pozele alb negru care sunt agățate de perete sau îți poți comanda o pizza delicioasă alături de prieteni.


Centrul Civic
Corner Lunch & Coffee
Corner Lunch & Coffee este un local de tip Take Away, unde poți comanda mâncăruri sănătoase, salate, sandvișuri, fresh-uri și cafea. Trebuie neapărat să încerci salata cu rodii și rucola (nu vei da greș).


Cartierul Tractoru
Coffee 2 GO
Pe lângă cafenelele pe care le vizităm în mall-ul Coresi (Filicori Zecchini, Come Back, Tucano Coffe, Starbucks) și ne întoarcem mereu cu drag, cartierul Tractoru ne oferă și Coffee 2 Go, situat pe Bulevardul Gării. Este bună, e neagră, e caldă, Coffee 2 Go este perfectă pentru toate diminețile noastre.


Scheii Brașovului
Kafe Pub
Situat pe strada Poarta Schei, Kafe Pub este cel mai bun loc de a bea o cafea, a asculta muzică bună, a întâlni oameni foarte prietenoși; e un loc ferit, intim, unde ești înconjurat de cărți și aromă de cafea.


Bartolomeu
Showroom Cafe
Este un loc de inspirație pentru oricine. Brandurile reprezentative ilustrează diversitatea portofoliului, cafeneau fiind și o resursă pentru cei care-și doresc să realizeze întâlniri într-un ambient plăcut.


Anna Antal,
Traffic Manager Zile și Nopți