Salut Timişoara | Evadare în realitate

 

 

Treaba asta cu evadările sună fie a faptă penală, fie a thriller de top. De cele mai multe ori fugim din realitate care pe unde apucăm, imaginativ vorbind.

La "Zile și Nopţi" preferăm ponturile legate de evadări în realitate, nu de altceva dar concediile și vacanţele și-au intrat în drepturi. De aceea în săptămânile de foc ce vor urma, pe lângă evenimentele care au loc în inima cetăţii noastre vă vom purta și în ţară pe la cele mai tari festivaluri care se întâmplă în vara asta.

Săptămânal vă vom oferi informaţii despre destinaţiile care vor suna rock, hip-hop, alternativ sau electro. Credeţi-ne pe cuvânt, cântările se ţin lanţ. Din loc în loc, de la o scenă la alta, și nu vei simţi când se vor duce cele două luni de vară, iulie cu capriciile sale și augustul în flăcări.

Mai mult, o să devenim și un pic internaţionali, tentaculele noastre vă vor purta și către festivaluri de afară. Nu trebuie să vă faceţi probleme, destinaţiile recomadate de noi nu vor fi chiar la mare depărtare de Timișoara. Așadar, hai să EXIT.

Novi Sad ne fluieră din Cetatea Petrovaradin din 12 iulie până în 15 iulie, undeva spre seară, de pe la ora 19.00. Printre artiștii care vor urca anul acesta pe scena festivalului se numără Ziggy Marley, Alice Merton, Richie Hawtin, Adam Beyer, B2B, Ida Engberg, Amelie Lens, Asphyx, Ben Klock, Bombers, Burak Yeter, Dog Eat Dog, Grave Digger, Idles, Jax Jones, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Slaves, Anastasia Kristensen, DJ Jock, Little Dead Bertha, Nemesis, Noctiferia, Pogonbgd, The Bloody Earth, The Hellfreaks, The Stone.

Dacă nu veţi trece Dunărea, fix în aceeași perioadă puteţi face un desant la "Gărâna Jazz Festival 2018", în Poiana Lupului din Gărâna. Concertele se vor desfășura pe trei scene: în Poiana Lupului, Biserica Catolică din satul Văliug și Hanul La Răscruce, locul în care a avut loc prima ediție a festivalului, în urmă cu 22 de ani.

Cu un public internațional din ce în ce mai numeros, Gărâna, satul dintre munți, va găzdui patru zile de concerte și experiențe muzicale dedicate pasionaților de jazz. Sunete, voci și instrumente din Coreea, Suedia, Cuba, Italia, SUA, Franța, Israel, Germania și Norvegia fac parte din line-up-ul ediției cu numărul 22.

V-am făcut alegerea grea? Ce să facem, toate evenimentele de top trec vara asta pe la noi. Ne vedem și săptămâna viitoare pe un nou traseu concertistic.