Free în București | 6 - 12 iulie 2018

 

 

Săptămâna asta la Free în București avem 4 ani de Food Hood, expoziţie Vlad Dinu şi festivalul AFI Fan Jazz!

4 ani de Food Hood
Food Hood împlinește 4 ani și pregătește o mare petrecere de 3 zile, între 6 și 8 iulie. Astfel, spațiul din Str. Șelari va găzdui un mare târg de viniluri, articole de vestimentație și multe altele, DJ set-uri cu DJ Antenna, o petrecere cu tematica „Tarantino” sub semnătura Funk Trunk Crew, concerte și lansări de produse (o bere marca Food Hood și un vinil cu compilații). Intrare liberă.

Vlad Dinu
În perioada 6-15 iulie, în spațiul Make a Point poate fi vizionată expoziția „Un haos nedeslușit de detalii”, lucrare de licență a studentului la UNArte, secția Foto-Video, Vlad Dinu. Proiectul reprezintă documentarea și teoretizarea Bucureștiului din punct de vedere arhitectural, iar ceea ce artistul aduce nou acestei teme este maniera prin care a ales să o reprezinte vizual.

AFI Fan Jazz
AFI Cotroceni, în parteneriat cu UCIMR, organizează un nou sezon AFI Fan Jazz, concerte de jazz în aer liber. Standarde de jazz internațional și teme de improvizație vor fi interpretate de tineri muzicieni precum Sergiu Chirileasa, Albert Tajti, Ciprian Pop, Alexandru Svet, Alexandru Cotîrță și alte nume ale scenei tinere de jazz din România. În fiecare joi, vineri și sâmbătă, de la ora 19:00.