We Love Retro la București

 

 

După mai multe ediții de succes desfășurate la Cluj-Napoca, cel mai mare eveniment de muzică retro din România, WE LOVE RETRO, vine și la București pe data de 13 iulie, la Arenele Romane.

Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai anilor ‘90 vor urca pe scena Arenelor Romane: 2Unlimited, Snap, Dr. Alban, Masterboy, Brooklyn Bounce Dj Set și N&D. Din postura de eveniment-etalon în materie de muzică ce readuce nostalgia tinereții în prim-plan, We Love Retro va pune accent nu doar pe muzică și pe artiștii invitați, ci și pe organizarea de excepție, decorul și atmosfera pe care le vor putea trăi toți participanții.

Nici partea de producție nu a fost neglijată de organizatori, astfel că evenimentul va dispune de o scenografie foarte complexă, care îi va teleporta pe invitați direct în atmosfera de discotecă a anilor ‘90.

Accesul în Arenele Romane se va putea face de la orele 20:00, evenimentul începând de la orele 21:00.

BILETE

- Categoria I 120 lei
- Categoria II 100 lei
- Categoria III 80 lei
- Categoria IV 70 lei

Acestea se pot achiziționa din rețelele iabilet.ro, entertix.ro, myticket.ro și bilete.ro, dar și din locațiile partenere: Mega Mall București Info Point, Promenada Mall București Info Point, rețeaua de magazine Flanco București, rețeaua de magazine Uman București, stand metrou Unirii 1, IQBox Kaufland Bucureștii Noi, IQBox Telekom AFI Cotroceni, casa de bilete Rapsodia, casieria Ibis Gara de Nord, rețeaua Germanos, rețeaua InMedio, toate oficiile poștale din țară.