Recenzie pe bune | Beauty Food

 

Merită, mai ales pentru bere

Câțiva tineri care savurau beri evident artizanale la masa de afară m-au determinat să intru în Beauty Food. Spațiul simpatic pe Jean Louis Calderon s-a dovedit a fi unul foarte cool, un soi de hub de șpriț în care te vezi seara cu prietenii și unde poți sta și pentru cină, dacă te-ai întins prea mult cu alcoolul.

Există chiar și o mica terasă interioară, probabil vreo 3-4 mese la aer, soluție salvatoare mai ales pentru fumători. Fiind prânz, nu era cine știe ce aglomerație, semn că locul e bifat mai ales pentru cafea / suc / alcool, dar lista de bucate de pe perete m-a convins să rămân.

Bine, și faptul că, pe alt perete, se promiteau călătorului însetat multe beri artizanale cu nume care mai de care mai haioase sau inspirate.Toate de la Ground Zero, unul dintre producătorii autohtoni cei mai nou-veniți în industrie, în același timp cu una dintre cele mai rapide ascensiuni în materie de popularitate. 

Am luat un stout la draft, foarte interesant, cremos și tare, fiincă refuzasem port-drapelul mărcii – Morning Glory, pe care-l știam de la o degustare precedentă. Din câte știu, oamenii ăștia fac doar IPA, nu găsiți aici lager sau pils, așa că mergeți pregătiți pentru beri aromate și cu foarte mult hamei la origini. Și foarte bune!

Mâncarea a fost, de asemenea, foarte gustoasă - quesadilla cu chedar, kapia, boabe de porumb și alte semințe, apoi vită Burguignon (cu sos de vin roșu, legume și ciuperci) flancată de o alivancă sărată (un soi de turtă din mămăligă cu brânză). Bună și ea!

Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.