Accesorii esențiale pentru o zi de plajă perfectă!

Vara a venit şi indiferent că ai de gând să mergi la piscină sau la mare, pregătirea pentru o zi la plajă nu e gata fără câteva din aceste piese de bază, practice și fashionable.

Sezonul acesta accesoriile în tendințe se remarcă prin nuanțe electrizante, vesele, ideale pentru a completa ținuta ta de plajă.

Ochelarii de soare sunt indispensabili în zilele petrecute la plajă, aceştia îți protejează ochii de razele soarelui, dar îți oferă şi un aer cool.

Pălăria e şi ea importantă, deoarece previne durerile de cap, insolaţia dar şi decolorarea părului. Alege o pălărie din paie, de inspiraţie masculină, în zilele în care adopţi o ţinută casual la plajă şi una cu boruri mari, elegantă, în zilele în care porţi un costum de baie întreg, de inspiraţie retro.

Dacă vrei să încerci şi altceva înafară de o simplă pălărie, alege o eşarfă purtată ca turban. Avantajul unui astfel de accesoriu e versatilitatea, poţi purta eşarfa nu doar ca turban, ci şi ca bentiţă, şal sau îţi poţi decora geanta de plajă, legând-o de mânere.

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt pantofii neopren, care îţi pot fi de mare folos dacă vrei să eviţi tăieturile în scoici sau dacă în apă sunt pietre alunecoase.