Free in Sibiu

Obor Fest

Obor Fest, promovat drept cel mai mare parc de distracții din România, revine între 5 și 9 iulie. Liviu Teodorescu, Andra Gogan, Andreea Balan și Ansamblul Profesionist Cindrelul "Junii Sibiului" sunt doar câțiva dintre artiștii invitați să concerteze și pe toți îi puteți vedea gratuit pentru că accesul este liber. În zona târgului Obor de la ieșirea spre Mediaș

 

Festivalul Carl Filtsch

Festival-concurs de Interpretare pianistică și Compoziție ”Carl Filtsch”, ediția a XXIII-a, are loc până în 8 iulie la Sala Thalia, iar accesul la audiții este gratuit.

 

Turul Ciclist

Între 5 și 8 iulie la Sibiu revine  în județul nostru Turul Ciclist al Sibiului, cel mai important eveniment de profil din România.

 

Cultură maghiară

Tot între 5 și 8 iulie Asociaţia HID - Centrul Cultural Maghiar din Sibiu organizează o nouă ediţie a Zilelor Hungarikum, eveniment cu acces gratuit.

 

Sibiu International Street ART Festival, ediția a IV-a | 2-8 iulie 2018. Obiectivul principal al Festivalului constă în revitalizarea spațiului urban prin artă.

Celor 11 locații de anul trecut, în Street Art Tour li s-au alăturat Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” și Colegiul Economic „George Barițiu”. ema ediției este #CanYouFeel?, artiștii având libertatea să exprime ceea ce simt atât prin murale de mari dimensiuni, cât și prin instalații de artă, sculpturi sau performance-uri. ”Mai presus de orice ne dorim artă în oraș și un oraș în artă!”, declară Andrei Oltean, președinte al Asociației ART Factory Transilvania.