Free in Cluj

Re-descoperim Clujul - Clujul și Imperiul Habsburgic


Asociația Vechiul Cluj continuă a treia serie de tururi ghidate „Re-descoperim Clujul”. De această dată, sub îndrumarea profesorului Cosmin C. Rusu, de la Universitatea Babeș-Bolyai, se va afla drumul spre modernitate a orașului. Turul va avea loc pe 7 iulie și va începe de la Monumentul Eroilor Neamului.

ClujHub Open Day and Business Networking


De vineri 13 (iulie) nu trebuie să stai singur, ClujHub te invită să lucrezi la ei și-ți oferă un „safe space”! După lucru există și o sesiune de networking în care poți cunoaște comunitatea.

Movie Nights


În fiecare zi de vineri și sâmbătă, în Iulius Parc vei râde, vei empatiza și te vei uita la filmele de la „Movie Night”. Acces liber și îți poți aduce cât popcorn vrei.

Trivia a la T


În fiecare miercuri, de la ora 19.45, la Doamna T ni se testează cunoștințele cu o seară de quiz! Se joacă în echipe de maxim 5 și se lasă cu premii mișto.

Street Food Festival


Între 5 și 8 iulie, Aleea Stadionului se umple cu MÂNCARE. Asta pentru că se întoarce Street Food Festival în oraș, probabil cel mai fain festival culinar și un motiv foarte bun să ieși din casă pe căldura de iulie. Ne așteaptă 4 zile pline de surprize culinare acompaniate de muzică live ale unor artiști naționali și internaționale, și încă ceva nebunii pregătite pentru public.