Someș Delivery 2018

A patra ediție Someș Delivery își va lua startul pe 14 iulie în Parcul Armătura! Așa cum ne-au obișnuit și până acum, evenimentul va aduce 2 zile pline de concerte, intervenții urbane, ateliere, instalații artistice și multe alte proiecte care aduc oamenii mai aproape de Someș.
Este un moment clujean în care ni se aduce în atenție un anumit spațiu din oraș la care nu prea ne gândim și ne arătă că prin puțin efort și voință, acele spații pot fi la fel de vibrante ca alte zone mult mai „folosite” în alte contexte. Mai mult, organizatorii lansează încă o invitație înainte de eveniment. Pe 7 iulie va avea loc a doua ecologizare a Parcului Armătura și a malurilor Someșului din aceeai zonă, pentru a ne pregăti de event și pentru a avea, în final, un Someș mai curat. Echipa de organizare va aduce mănușile și sacii necesar pentru activitatea, publicul fiind așteptat doar cu chef de treabă.
Cât despre programul din 2018, se pare că organizatorii vor să ne facă ceva surprize și încă nu avem toate datele, însă știm câteva din proiectele din concursul „Someșul de la firul ierbi” ce se vor desfășura în timpul evenimentului. Vorbim despre sesiuni de discuție, un garage sale și-o proiecție de film, printre altele. Puteți consulta lista proiectelor câștigătoare chiar pe somesdelivery.ro. Ne vedem pe 14 și 15 iulie în Parcul Armătura!


14-15 iulie
Parcul Armătura
www.facebook.com/SomesDelivery