Craft Beer Festival

Mai trebuie să reluăm discuția despre cât de mult ne place berea? Hai să zicem nu, că apoi poate ne mai acuză cineva că avem vreo problemă. Mai bine să trecem direct la subiect: primul festival de bere artizanală din Cluj revine cu cea de-a doua ediție! De această dată ne dăm întâlnire cu berea în Parcul Hotelului Sport, în perioada 13-15 iulie.
Vorbim despre Craft Beer Festival, un eveniment cu care am făcut cunoștință și anul trecut, dar în altă variantă. Era mai mic, era pe Piezișă, dar a fost fain. Anul acesta, în schimb, revin în alt loc și cu altă formulă, o veste foarte bună pentru public. Așadar, Craft Beer Festival se extinde pentru a aduce cât mai mulți berari artizanali în ochii publicului și ne referim, mai exact, la peste 22 de berari ce vor prezenta mai mult de 90 de sortimente de bere și cidru artizanal. Și pentru că se știe că berea-ți deschide apetitul, Craft Beer festival ne pune la dispoziție 7 trucks cu street food numai bun să potolească foamea, iar pe fundal vom auzi muzică live cam tot timpul.
Dacă la festivaluri de muzică vorbim de line-up în termeni de artiști muzical, aici avem artiști berari și lista sună cam așa: 1717 Bere Artizanala, Amistad BEER, Bere a la Cluj, Bereta TM, Capra Noastră, Carol Beer, Csíki Sör , Hophead Brewing, Hop Hooligans, Klausenburger, Kutuma - și continuă pe câteva rânduri. Participanții vor avea parte și de un atelier de homebrewing unde vor putea învăța de la profesioniști cum se face berea acasă, în cazul în care te-a interesat vreodată chestia asta. Concluzie: urmează trei zile pline de bere, așa că nu-ți face alte planuri în perioada aia.


13-15 iulie
Parcul Hotelului Sport
www.facebook.com/CraftBeerFestivalCluj