Grădinile groazei - avanpremieră la Teatrul Sică Alexandrescu

Dacă n-ai mai fost de mult la teatru sau dacă ai vrea să repeți experiența săptămânal, căci garantăm că nu strică, îți sugerăm o avanpremieră a Teatrului Sică Alexandrescu pe care, cel mai probabil, nu îți dorești să o ratezi.


„Grădinile groazei” este o piesă de Daniel Call, cu distribuția formată din Ligia Stan/ Anca Florea, Mirela Borș, Vlad Jipa și Relu Sirițeanu. Regia: Dan Vasile; scenografia: Ivan Cristian, iar muzica îi aparține lui Costas Ivanov.


Chimistul, aflat în vecinatatea imediată a fratelui lui, Friedo, proprietar de magazin de electrice, şi a soţiei acestuia, Frieda, casnică şi mamă a cinci copii, înseamnă întâlnirea zilnică și discuții nesfârșite despre nimicuri. Frieda şi Friedo încep să construiască o relație prea apropiată cu celălalt cuplu, invadându-le intimitatea și spațiul privat. În condițiile în care cei doi frați refuză să intervină în dilemele stârnite de amenajările interioare, cele două femei ajung să se implice într-un război care ia proporții comico-grotești.


Piesa „Grădinile groazei” este interzisă celor cu vârsta sub 16 ani și are loc duminică, 8 iulie 2018, în avanpremieră, în Sala Studio Stela Popescu, de la ora 19. Prețul unui bilet este de 20 de lei.


Anca Zaharia,
redactor-șef Zile și Nopți Brașov