Like Garden Pub – ADN românesc și rigoare germană

Inaugurat de curând, Like Garden Pub este descris ca un pub cu personalitate, locul perfect de întâlnire cu prietenii. Afacerea aparține unei familii tinere și dinamice, adică Loredana și Sabin C. Cu o experiență, în familie, de peste 20 de ani în domeniul Horeca, atât în țară, cât și în Germania, cei doi s-au hotărât să investească, încă o dată, într-o afacere acasă!
    Ideea unui altfel de pub a apărut acum aproape un an, fiind rezultatul experienței acumulate anterior, dar și a călătoriilor efectuate de cei doi tineri proprietari, concretizându-se în inaugurarea de la începutul lunii iulie 2018.
    Pubul este amplasat în spatele Teatrului Muzical, atât de aproape de Grădina Publică, dar și de campusul studențesc. Ceea ce am remarcat de la început este amenajarea interioară fresh, într-un stil natural, care este realizată de un tânăr designer gălățean și bazată în proporție majoritară pe ideile lui Sabin C., plus o tușă de eleganță feminină, marca Loredana C. Dacă ați vedea și copacul 3D din interiorul pubului, realizat de un pictor gălățean, veți înțelege de ce consider că e o amenajare interioară inovatoare.
    Precizia și perfecționismul germane, deprinse în anii șederii acolo, se reflectă în calitatea echipamentelor achiziționate pentru bucătărie, curățenie și sonorizare, dar și în meniul conceput de chef Doru Mărgineanu, cu care familia colaborează de peste 2 decenii - bine calibrat, de calitate și cu prețuri echilibrate. Promovarea online a fost realizată de o echipă de profesioniști și va aduce ca noutate în oraș existența unui chat intern, modul convenabil de a crea legături între clienții pubului.
    „Acasă” în afaceri a însemnat și o investiție în capitalul uman local– pornind de la tinerii angajați în posturile de chelneri, până la artiștii care vor cânta live, în fiecare zi – vara pe scena de pe terasă, iarna în pub sau în cortul special amenajat – toți sunt gălățeni – artiști de la Teatrul Muzical, trupe independente de tineri, ansambluri ale comunităților etnice din oraș sau trupe de dans. Totul a fost subordonat ideei de muzică live de calitate, dar mai ales ideei de a dansa! Bineînțeles că vor fi și artiști de valoare din țară, trupe consacrate, seri tematice sau  festivaluri, cum e cel al berii sau al dansurilor latino.
    Like Garden Pub este o afacere de familie, gândită la standarde de calitate ridicate, cu o deviză clară „exact cum am lucrat în Germania, vrem să lucrăm și aici!”