3 propuneri pentru masa de prânz

Pentru că vacanța abia a început, ne-am gândit sa trecem în revista 3 dintre prânzurile care merită atenția ta de acum înainte. Așadar, în după-amiezi toride poți merge la:

Ristretto, Bulevardul Carol I 48

Am mâncat pulpe de pui dezosate şi cartofi la cuptor alături de o salată asortată. A fost de departe cel mai gustos prânz pe care l-am mâncat în ultimul timp în Iaşi. Nu e cea mai complexă mâncare, o facem şi noi deseori acasă însă nu ştim cum gătesc totul de are acel gust de preparat dichisit. Ne-a plăcut mult şi aşezarea în farfurie şi ne-am simţit răsfăţaţi cât am stat aici. Adăugând şi o apă plată dar şi un milkshake, am plătit 65 de lei.

Time Out, Copou

Sushi a fost foarte bine gătit şi chiar dacă nu ne pricepem să folosim foarte bine beţişoarele, nu s-a sfărâmat orezul. A fost bine închegat şi ne-a oferit dintr-o îmbucătura toate aromele pe care ni le-am dorit. Crab sushi e 25 de lei iar Philadelphia este 30. Preţurile nu sunt diferite faţă de alte locuri din oraş însă ni s-a părut mult mai bine făcut. Am adăugat o apă plata şi o cafea la final şi am ajuns la 75 de lei.

C House

Oferta de mâncare aici este variată şi majoritatea felurilor sunt gătite pe loc. Am ales să cerem ceva ce nu e neapărat în menu. I-am spus chelnerului că vrem doar orez cu pui fără condimente, carnea prăjită sau legume în plus. S-a făcut! Orez fiert cât trebuie, pui de asemenea şi, că să păstreze un pic din specificul locului, au pus parmezan. Pe lângă acest fel de mâncare, am mai avut o salată mediteraneană şi un chocolate mousse. Prânzul nostru a durat puţin dar a fost gustos şi, adăugând apa plată şi cafeaua, ne-a costat 124 de lei/ 3 persoane.

Poftă bună!