6 Locuri în Brașov pentru a surprinde un apus perfect

Știm cu toții acea persoană care e întotdeauna acolo în locul potrivit, la momentul potrivit cu un telefon în mană sau aparat de fotografiat, gata să surprindă acel apus de soare epic. Așa că ne-am gândit să te ajutăm și să venim cu o listă utillă cu locuri mișto pentru apusuri de vis și care merită cu sigurantă atenția camerei tale foto.

1. Parcarea de la Belvedere
Cum urci pe drumul către Poiana Brașov, oricare dintre parcările de la Belvedere îți pot asigura niște poze de succes la apus.
2. Cabana Postăvaru 
Cauți peisaje de vis și un apus pe măsură? Atunci e musai să ajungi la cabană. În vârful Postăvaru (1799 metri altitudine) există o belvedere amenajată unde vei simți că ești deasupra lumii. Oriunde întorci privirea, vei observa peisaje superbe. Într-o parte poți admira Brașovul și Poiana Brașov, iar în cealaltă Munții Ciucaș, Munții Bucegi, dar și Valea Prahovei. Priveliștea iți va tăia respirația!
3. Dealul Cetății sau Brașovul în toată splendoarea lui
Din fața cetății poți admira Muntele Tâmpa, până înspre Scheii Brașovului, inclusiv Drumul Poienii. Noi suntem convinși că niște cadre aici la apus vor surprinde câte puțin din toată frumusețea orașului nostru.
4. Delulețul din Parcul Noua
Câteva poze la apus cu Lacul Noua în zare sună bine, nu? Trebuie să îți spunem că parcul din cartierul Noua are aproximativ 9 hectare și este singurul parc din oraș care are și un lac. Seara poți surprinde amatorii de mișcare la alergat pe alei sau romanticii la plimbare cu barca sau cu hidrobicicleta pe lac.
5. Sânpetru - Dealul Lempeș
Dealul Lempeș a fost declarat rezervație pentru a proteja speciile rare de plante pe care le adăposteste, în special vegetația xerofilă și mai multe tipuri de habitate, de la păduri de fag, la păduri de carpen, păduri dacice de stejar și carpen. Așa că te poți aștepta să faci niște poze superbe la absolut tot ce înconjoară acest deal și poate ai noroc să îi prinzi la zbor pe băieții de la aerodrom sau pe parapantiștii care zboară fix de pe deal.
6. Vf. Bunloc - Săcele
Locul perfect pentru parapantiști, bicicliști sau practicanți ai sporturilor de iarnă, ideal pentru plimbări în aer curat sau pentru admirat orașul de la înălțime. Bunlocul îți promite o panoramă de vis asupra Brașovului și către abruptul masivului Postăvarul, munții Bucegi și munții Piatra Mare.Acestea fiind spuse, îți dorim spor în vânătoarea de apusuri și cât mai multe cadre faine!