Weekend la Piatra Neamț

Karaoke &Dance

 o super seară de karaoke unde ne vom distra pe cinste!! Funtastic Party - Let's Party!

Shoturi pentru cântăcioși.
Dj. Ale
Mc.Teo

13 iulie, ora 22.00, Funtastic Bowling

 

Piesă de teatru "Păcală și Tândală"

Shopping City Piatra-Neamț ți-a pregătit un spectacol de teatru dedicat prichindeilor, părinților și bunicilor deopotrivă. Vă așteptăm cu mic cu mare la povești cu năzdrăvanii Păcală și Tândală.

Sâmbătă, 14 iulie, te invităm de la ora 17:00 să iei parte la cele mai istețe isprăvi cu cei doi eroi populari.

Piesa de teatru va avea loc în zona de food court, etajul 1, ieșirea spre terasă.

14 iulie, ora 17.00, Shopping City

Intrarea este gratuită!

 

Festival Moto Rock Carpat Bikers

 CARPAT BIKERS M.C. aduce distracția la poalele Muntelui Pietricica, cu multă muzică rock de calitate, grătare încinse, bere rece, defilare prin centrul orașului, cascadori, și multe alte surprize, pe care le vom dezvălui la momentul oportun.

Noi zicem că nu este de ratat ocazia unor plimbări în întreg ținutul plin de istorie al Județului Neamț, plimbări cu telegondola, sau trasee de excepție în cheile Bicazului. Pe harta festivalului se află și Stațiunea Durău sau lacul Bicaz pentru cei care doresc plimbări cu vapoare de agrement sau hidrobiciclete.

20 – 22 iulie, ora 14.00, Ștrand Piatra Neamț

 

Masă Critică Iulie 2018

Pedalăm spre vară și zile însorite, dar păstrăm tradiția iar Masa Critică din Iulie se încheie cu o "porție" generoasă de răcorire la Ponton Lacul Bâtca Doamnei. Notează așadar ultima vineri din luna pentru o zi de soare, pedale și răcoare și nu uita să iei pe lângă cască și un pistol cu apă, pungi sau baloane cu apă, galeată sau sticlă.

27 iulie, ora 18.00, Teatrul Tineretului