Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Coafuri pentru mirese, tendințele anului 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Coafuri pentru mirese, tendințele anului 2018 Share Coafuri pentru mirese, tendințele anului 2018


Momentul la care visai încă de mică a sosit, iar emoțiile te copleșesc. Totul trebuie să fie perfect, iar primele aspecte care te interesează sunt legate de look-ul tău atunci când vei păși la altar alături de alesul inimii tale. Indi ferent daca alegi sa cumperi rochia de la Miramy’s Atelier sau din alta parte, coafura este foarte importantă. Iată câteva sugestii pentru coafura ta în această zi unică, de la hairstylistele Salonului Exclusiv by Jully Cornea din Piatra Neamț.

NATURALEȚE ȘI SIMPLITATE

Pentru a fi cât mai simplă e nevoie doar de un păr ușor ondulat de care să fie atașat voalul. Dacă ai trăsături frumoase și crezi că te simți bine în pielea ta, atunci potii opta pentru naturalețe.

Coafuri pentru mirese, tendințele anului 2018

PĂRUL ONDULAT PRECUM CEL DIN ANII ’40

Stilul vintage a devenit din ce în ce mai abordat în zilele noastre de către viitoarele soții. Se folosesc de obicei câteva agrafe strălucitoare prinse în părți sau în jurul capului.

Coafuri pentru mirese, tendințele anului 2018

NODURILE ȘI COSIȚELE BOEME

Dacă stilul tău este boho-chic, atunci poți apela în continuare la acest stil. Acum numeroase coafuri sunt compuse doar din cosițe simple și noduri boeme, tot pentru simplitatea de care dau dovadă.

FLORI ÎN ACCESORII

Ce poate fi mai frumos decât alegerea unei coafuri pe care să o accesorizeze cu flori naturale?! Bujorii, orhideele și levănțica sunt cele mai folosite. Florile naturale pot fi folosite ca bentițe sau diademe.

Coafuri pentru mirese, tendințele anului 2018

COCUL VOLUMINOS

Această coafură este tipul anilor 1900. Pentru a îl face voluminos e nevoie să pară a fi unul neglijent. Decorarea cu o diademă e ideală pentru a fi cât mai rafinată.

COCUL NETED

Pentru o notă clasică și elegantă, plină de rafinament și feminitate, vă indicăm să optați pentru cocul neted. Acesta este perfect pentru miresele care au părul lung și nu doresc să îi acorde prea multă atenție în acea zi.

Coafuri pentru mirese, tendințele anului 2018

COADA LEJERĂ

Acest tip este tot unul în genul boem, în care firele de păr subțiri sunt lăsate să cadă ușor sau sunt trase la spate și fixate în vârful capului. Aceasta este ideală pentru rochiile de mireasă clasice.

DIADEMELE ÎN JURUL CAPULUI

Acestea sunt perfecte pentru miresele ce vor să fie în centrul atenției și sunt îndrăznețe…

 Coafuri pentru mirese, tendințele anului 2018

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută