Cum arată meniul zilei la Berăria Valhalla!

Noi nu ne săturăm efectiv să tot mâncăm la Berăria Valhalla. Câteodată simțim că la fiecare vizită tot descoperim alt preparat pe care trebuie să-l încercăm. 


Restaurant Valhalla îți oferă o selecție de preparate delicioase de la supe, borșuri, ciorbe, cotlete de porc, șnițele de pui, diferite sortimente de cârnați,  desert și lista continuă. Meniul ofertant se datorează în special conceptului de la baza localului, acela de a purta oaspeții printr-o călătorie culinară autentic românească.

Dacă te nimerești în jurul prânzului la ei poți cere meniul zilei. Poți alege din cele patru feluri de ciorbă pregătite zilnic, felul II și desert. Încercați borșul de găină cu tăieței de casă și papricașul de porc, iar la desert papanași cu smântână și dulceață de cireșe amare, sigur o să vă placă.

Mai mult, în perioada asta vă recomandăm să profitați din plin de tesara lor, o zonă în care restaurantul continuă tradiția festinurilor culinare. 

Valhalla este o berărie cu ceva în plus. Pentru că aici se servește și mâncare, mai diversificată decât “minuturile” unei berării tradiționale. Pentru că aici au loc concerte (cu trupe mai mult sau mai puțin celebre), pentru că aici avem stand-up comedy și pentru că, tot aici, au loc lansări de carte.

Să mănânci la Valhalla este cu adevărat o aventură, așa că musai treceți pe la ei!