Campionatul ieșean de mâncat burgeri

Gurmanzii amatori de sporturi extreme, ne-am gândit la voi! Îl căutăm pe cel mai mare iubitor de burgeri, care vrea să-și demonstreze iubirea la Campionatul ieșean de mâncat burgeri. 


Pe 11 august, începând cu ora 13:00, 7 dintre cei mai cei mai curajoși gurmanzi sunt așteptați să se întreacă pentru titlul de Marele Devorator de Burgeri. Unde? La Cheffa, în Grădina Palas Mall.

Ce trebuie să faci ca să participi:


1. Înscrie-te în competiție prin propunerea unui nume pentru noul preparat Cheffa. Chef Ciprian Feghiuș va include în meniu o quesadilla cu mușchi de vită, cheddar, mozzarella, parmezan, ragout de ciuperci, ceapă caramelizată, toate învelite în tortilla. Scrie numele propus de tine printr-un comentariu la postarea de pe facebook. 


2. Convinge-ți prietenii să dea LIKE la comentariul tău. Primele 7 persoane cu cele mai multe like-uri la comentariu vor fi selectate pentru a intra în marea competiție


3. Pe 10 august vei afla dacă ești selectat. Dacă te numeri printre participanți, eliberează-ți ziua de sâmbătă, 11 august, și pregătește-te să devorezi cât de mulți burgeri poți în 10 minute. Te așteptăm la Cheffa de la ora 12:45. 


Nu uita să-ți iei prietenii pentru a-ți face galerie!
Câștigătorul, pe lângă faptul că va câștiga titlul de Marele Devorator de Burgeri, va primi o masă la Cheffa, alături de 5 prieteni. Și, desigur, va boteza noul preparat cu numele propus de el.


Dacă ești un adevărat gurmand și ai spirit de competiție, înscrie-te la Campionatul ieșean de mâncat burgeri!

Regulament
În cazul în care există comentarii cu același număr de like-uri, iar limita de 7 ar fi întrecută prin alegerea tuturor persoanelor, selecția participanților se va face prin random.org
Competiția începe și se termină la semnalul juriului.
Durata competiției este de 10 minute. Câștigătorul va fi persoana care mănâncă cei mai mulți burger în acest timp, fără să regurgiteze. În acest caz, este descalificat.
Participanții nu au voie să înmoaie burgerii în apă sau alte lichide. În acest caz, sunt descalificați.
Participanții trebuie să termine un burger înainte de a începe un altul.