Weekend la Piatra Neamț

„Înțelepciunea vine cu timpul”- expoziţie de ceasuri elveţiene

Cea mai amplă colecție de ceasuri Omega din România îi aparține lui Romulus Lupașcu, pietreanul care nu-și poate imagina viața fără sutele de ceasuri ale sale, membru al Clubului colecționarilor de ceasuri „Time Club România”. Un adevărat cunoscător, acesta este posesorul unor exemplare de renume, cele mai multe fiind fabricate în serie limitată.

„Pasiunea pentru ceasuri va fi nemuritoare. Ceasurile îmi plac de foarte multă vreme, eram adolescent și tot timpul am avut 3-4 ceasuri. Aici sunt expuse 350 de ceasuri de mână, de buzunar și birou, exemplare din metale prețioase sau oțel, de la 1850 și până în prezent. Veți vedea o colecție Omega Speedmaster, adică greu de văzut atâtea Speedmaster, la un loc, într-o colecție privată.”Romulus Lupașcu.

Expoziția poate fi vizitată până pe 15 august la Muzeul de Istorie și Arheologie Piatra-Neamț

 

Zumba fitness

Vino pe terasă la o oră distractivă de Zumba, coordonată de Bazill, care îți va oferi energie pentru întreg weekendul, ca să faci tot ce ți-ai propus. Mişcarea este o modalitate grozavă de a te distra, de a te energiza şi, într-un final, de a scăpa de efectele neplăcute ale sedentarismului şi ale unei alimentaţii nu tocmai sănătoase, așa că vino în fiecare vineri la o oră de sport pe terasa Shopping City Piatra-Neamț!

Înscrierile se fac la Info Point Shopping City Piatra-Neamț!

În fiecare Vineri: 19:30

 

Maraton Piatra „Peste Vale"

 

Ești iubitor de muzică și natură? Ți-ai dori să cunoști talentele locale înainte să devină faimoase?

Dacă ai răspuns afirmativ la cel puțin una dintre întrebările de mai sus atunci nu sta pe gânduri și vino la maratonul de concerte „Piatra Peste Vale” ce se va desfășura pe 17-18-19 august 2018 în Ștrand Piatra Neamț.

Aici te vei bucura de muzică bună live de la metal, rock până la acoustic, jazz, compusă și cântată de artiști din Piatra sau care au plecat de aici spre a-și continua pasiunea în orașele mari.