City Life | Ce facem în oraș 10 - 16 august 2018

 

Săptămâna aceasta avem o ocazie rară de a face un city break muzical la Domeniul Știrbey, unde se întâmplă unul dintre cele mai importante evenimente ale verii: Summer Welll Festival. De asemenea, HipTrip România Culinară ne oferă încă o alternativă de distracție în aer liber, One Night Gallery ne invită la o experiență artistică inedită, în pas cu minunile tehnologice, iar trupa Kamelot vine cu o demonstrație de metal de calitate.

 

CONCERT: Kamelot - turneu „The Shadow Theory”

Formația americană Kamelot - un nume de referință al muzicii progressive/melodic metal - se întoarce în România pe data de 16 august, la Quantic Club, pentru un concert în care va fi prezentat noul material discografic: „The Shadow Theory”. Albumul este o călătorie psihologică prin complexitatea minții umane, cu referire la stimulii artificiali la care suntem supuși prin media, tehnologie și inteligență artificială. Kamelot 2018 înseamnă: Tommy Karevik (voce), Thomas Youngblood (chitară), Sean Tibbetts (bass), Oliver Palotai, (claviatură), Johan "Jo" Nunez (tobe). În deschidere, pe scenă va urca grupul româno-suedez Crossing Eternity - componență: Berti Barbera (voce, percuție), Manu Savu (chitară), Uffe Tilman (tobe), Johann Hentz (bas).

 

Brick Lane Jazz Fest 2018

Prima ediție Brick Lane Jazz Fest 2018 va avea loc în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) pe data de 11 august, avându-l cap de afiș pe celebrul saxofonist Steve Coleman. Programul începe la ora 18:30 cu recitalul Cătalin Milea feat. Cool Catz Jazz, urmat de concertul Alexandrei Ușurelu, Steve Coleman & Five Element urcând pe scenă la ora 21:30. Biletele costa 75 de lei.

 

The Art & Tech District: Victor Fota

Globalworth Tower găzduiește prima galerie de artă augmentată - The Art & Tech District: Victor Fota, organizată în colaborare cu platforma One Night Gallery. Este prezentat un nou mediu hibrid de expunere, în care lucrările artistului Victor Fota sunt completate de realitatea augmentată și de video mapping animat. - galeria e deschisă până pe 24 august; intrarea liberă.

 

HipTrip România Culinară

Între 10-12 august, în grădina Conacului Vivolis va avea loc HipTrip România Culinară, un eveniment ce iși dorește să pună în valoare obiceiurile bucătăriei tradiționale românești. Vor fi trei zile pline de ateliere culinare, degustări, live cooking, workshop-uri, food-truck-uri cu mâncare românească și internațională, muzică și proiecții de film cu tematică culinară.