Free în București | 10 - 16 august 2018

Iedera și Trupa Zero

La Quantic, weekendul începe cu muzică, prieteni și bere rece, pentru că pe scenă vor urca Iedera și Trupa Zero. Formația Iedera debuta pe scena rockului alternativ la începul anilor 2000 cu piese ca „Am tricou cu Superman“ sau „Mai tare ca maneaua“, acum având în pregătire a unui nou material discografic. În deschidere: Berzerk - vineri, 10 august, de la ora 20:00, intrare liberă.

 

Cinema de vară #PePromenada

Până pe 2 septembrie, pe terasa Promenada vor fi proiectate filme pentru toate gusturile, ce includ producții recente, variate ca genuri. Proiecțiile au loc duminica și lunea și încep la ora 21:00, săptămâna aceasta fiind programate filmele „Inamicii Pubici” (2009, r. Michael Mann) pe 12 august și „Jaf la turnul mare” (2011, r. Brett Ratner) pe 13 august. Intrarea este liberă.

 

Taxi

Marți, pe 14 august, de la ora 21:30, trupa TAXI revine pe scena de lângă lac a Berăriei H și ne invită la un show total, presărat cu umorul și sarcasmul caracteristice. În 20 de ani de activitate, Taxi are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Accesul este gratuit, rezervarea locurilor este recomandată.