5 TO DO în București 10 - 16 august 2018 de Horia Ghibuţiu

 

Vineri, 10 august, ora 20.15

Copacul vrajbei noastre, la Cinema Muzeul Țăranului

Regizorul Hafsteinn Gunnar Sigurðsson ne propune o comedie savuroasă provocată de umbra unui copac. La ce vrajbă se poate ajunge între niște vecini aflați, dacă nu știați până acum, din acest savuros film islandez.

 

Vineri, 10 august

Night Picnic, la Domeniul Știrbey

Summer Well 2018 se deschide cu Orchestra Simfonică București, care interpretează, într-o manieră clasică, cele mai cunoscute piese ale artiștilor de la festival. Tot vineri, în premieră pe țară, ascultăm proiectul muzical Rhye.

 

Sâmbătă, 11 august

Summer Well, la Domeniul Știrbey

Festivalul ca o vacanță ne aduce un line-up de zile mari. Vor sui pe scena mare Tom Grennan (Anglia), Oscar and the Wolf (Belgia), Cigarettes After Six (SUA), Kodaline (Irlanda) și Justice (Franța). Bine de tot.

 

Duminică, 12 august

Summer Well, la Domeniul Știrbey

Festivalul ca o vacanță se încheie cu nume grele: Isaac Gracie (Anglia), HMLTD (Anglia), Sofi Tukker (SUA), The Kooks (Anglia), Bastille (Anglia). Doar pe ultimii i-am mai văzut, dar abia îi aștept, va fi un regal!

 

Sâmbătă, 11 august, ora 20.00

Trubadurul, Grand Cinema & More

De la Metropolitan Opera pe marile noastre ecrane, răscolitoarea operă a lui Giuseppe Verdi, într-o montare contemporană, vă va face să uitați de caniculă.