City Events | 10 - 16 august 2018

 

CONCERT: Mr. Jurjak

Vineri, 10 august, ora 20:30

Mr. Jurjak vine la Grădina cu filme pentru un concert electro-acustic. Regizorul și muzicianul bucureștean George Petroșel, cu numele de scenă Jurjak, a lansat în 2016 primul său album, „Lemon Blues”, un material cu influențe blues, electro, psihedelic și rock, pe care l-a prezentat alături de Daniel Olteanu (tobe), Narcis Axinte (bass) și Dan Minel Stoica (chitară). Bilet: 35 de lei.

 

SPECTACOL: „A(m) iubi(t) iubirea”

Sâmbătă, 11 august, ora 18:00

Muzeul Național al Literaturii Române găzduiește spectacolul de poezie „A(m) iubi(t) iubirea”, dedicat Ninei Cassian, poetă, traducătoare și eseistă, personaj aparte în literatura română. Coordonatoarea artistică a spectacolului este regizoarea Cătălina Buzoianu și interpreții vor fi Roxana Guttman, Mihai Nițu și Naomi Guttman. Intrarea este liberă, locurile sunt limitate.

 

FILM: Avanpremieră DokStation Music Documentary Film Festival

Joi, 16 august, ora 19:30

La DESCHIS Gastrobar are loc o nouă proiecție în avanpremiera celei de-a treia ediții DokStation Music Documentary Film Festival, de această dată este vorba de documentarul „Placebo: Alt.Russia” (2016, regia: Charlie Targett-Adams). Prezentat în premieră națională, filmul este o explorare fascinantă a culturii alternative din marile orașe rusești. Intrare liberă.